GetUpdatedCompanies.v1.1

Tunniste Palveluväylässä: FI.GOV.0244683-1.xroadytj-services.GetUpdatedCompanies.v1.1

Kuvaus: Kysely hakee alkupäivästä lähtien ne yritykset joiden tiedot ovat päivittyneet. Haulla voidaan hakea maksimissaan 6 kuukautta vanhoja tietoja. Yrityksen tietojen tietosisällössä ei välttämättä tapahdu muutosta vaikka yrityksen tiedot olisivat päivittyneet. Tällöin yritykseen on kuitenkin kohdistunut jokin muutos.

Tämä kysely on tarkoitettu yrityksen perustietojen ylläpitoon; toiminimi, yritysmuoto, kotipaikka, ja yrityksen osoite- ja yhteystiedot.

Yritys tulee hakutuloksiin myös silloin, kun sen PRH:n rekisteritiedoissa tapahtuu muutos, esim. yritys lakkaa kaupparekisterissä. Verohallinto voi merkitä rekisteröinnin alkupäivän alkavaksi myös tulevaisuudessa. Kun alkupäivä tulevaisuudessa koittaa, ei yritys tule uudelleen GetUpdatedCompanies hakutulokseen.

Esimerkki: Verohallinto tekee päätöksen 1.1. merkitä yrityksen ennakonperintärekisteriin 15.2. alkaen. Yritys tulee GetUpdatedCompanies listalle 1.1. mutta ei enää uudelleen 15.2. Tällöin tietoa uudesta ennakonperintärekisterin alkupäivästä ei saa tällä kyselyllä.

Kun tarvitaan ajantasaista rekisteritietoa, on suositeltavaa käyttää GetCompany kutsua. Kutsulla saadaan ajantasainen tieto sekä PRH:n että Verohallinnon rekistereihin kuulumisesta. .

Open in new tab Upota

Tämä liitetiedostonäyttö ei ole saatavissa tällä hetkellä. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa...

Lataa liitetiedosto

Lisätietoa

Kenttä Arvo
Viimeksi päivitetty 27. lokakuuta 2022
Luotu 20. maaliskuuta 2018
Tiedostomuoto WSDL
Palvelun nimi (X-Road service code) GetUpdatedCompanies
Palvelun versio (X-Road service version) v1.1
X-Road service type SOAP